Home Toepassingen Onderhoud

Onderhoud

Het onderhouden van de gecoate lichtstraten resulteert in een maximaal rendement.

Nadat we uw daken, lichtstraten of dakkoepels hebben voorzien van onze zonnewerende coating, begint het tijdperk van besparingen en efficiëntie. Maar om de beloofde terugverdientijd te realiseren, is het essentieel dat uw gecoate oppervlakken schoon blijven. Hier komen wij in beeld om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw investering optimaal blijft presteren.

Zodra uw dak of andere oppervlakken zijn uitgerust met onze zonnewerende coating, nemen we het schoonmaakproces graag van u over. Onze gespecialiseerde teams zorgen ervoor dat gecoate oppervlakken regelmatig worden gereinigd. Het doel is om de reflecterende eigenschappen van de coating te behouden en de warmteweerkaatsing op topniveau te houden. Maar we gaan nog een stap verder. Terwijl we toch op het dak zijn, nemen we meteen uw zonnepanelen mee voor een grondige wasbeurt.

Ons periodieke onderhoudsschema omvat niet alleen het reinigen van gecoate oppervlakken, maar ook een attenderingsservice. Via een onderhoudsrapport houden we u op de hoogte van eventuele ongeregeldheden en onderhoudsbehoeften die we waarnemen tijdens ons bezoek. Deze extra service bieden we als standaard, omdat we ernaar streven om u een uitgebreide onderhoudsoplossing te bieden.

Als u kiest voor ons onderhoudscontract, omvat dit niet alleen het schoonmaken van de gecoate oppervlakken, maar ook het reinigen van uw zonnepanelen, indien gewenst. We begrijpen dat zonnepanelen een waardevolle investering zijn en dat ze optimaal moeten blijven presteren om het maximale rendement te behalen. Daarom behandelen we ze met de grootst mogelijke zorg en expertise.

Het doel van ons onderhoudsprogramma is om ervoor te zorgen dat uw gecoate oppervlakken en zonnepanelen in topconditie blijven, wat resulteert in een blijvende energie-efficiëntie en kostenbesparing. We streven naar een volledig ontzorgde ervaring, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw gecoate oppervlakken en zonnepanelen. Laat ons voor u zorgen, zodat u kunt profiteren van de voordelen van onze zonnewerende coating, zonder het gedoe van onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden.

Vrijblijvend doen wij een voorstel toegepast op uw situatie. Op basis van het aantal m2, locatie en omstandigheden weet u waar u aan toe bent en rendeert uw dak optimaal. Het hele jaar door.