Home Toepassingen Daken

Daken

Onze zonwerende en energiebesparende coating is de oplossing om uw zwarte daken in een energie-efficiënt en koel oppervlak te transformeren. Het resultaat is een dramatische besparing op koelingskosten en een verhoogde duurzaamheid van uw gebouw. Deze innovatieve coating is geschikt voor gebruik op alle bitumen en EPDM oppervlakken, en het levert indrukwekkende resultaten op.

Een van de meest opvallende voordelen van onze coating is de aanzienlijke verlaging van de oppervlaktetemperatuur van uw dak. Van een broeierige 80°C kan deze temperatuur worden teruggebracht tot een veel comfortabelere 35°C. Dit heeft niet alleen een merkbare invloed op de temperatuur in uw gebouw, maar het vermindert ook de belasting van uw koelsystemen aanzienlijk, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Ook in het onderhoud hiervan kunnen wij u voorzien.

Een ander belangrijk aspect van onze coating is het positieve effect op zonnepanelen. Door de oppervlaktetemperatuur van daken te verlagen, worden zonnepanelen efficiënter. Ze produceren meer energie wanneer ze niet worden oververhit, wat leidt tot een verbeterd rendement en een grotere energieopbrengst.

Wat zijn de voordelen van coating op daken?

Om u een helder beeld te geven van de potentiële voordelen voor uw specifieke situatie, bieden we een berekeningsdienst aan. We gebruiken geavanceerde software en toetsen deze aan uw gegevens, zodat we snel en nauwkeurig uw verwachte terugverdientijd kunnen bepalen. Dit stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over de investering in onze coating, gebaseerd op de concrete besparingen die u kunt realiseren.

Kortom, onze zonwerende en energiebesparende coating biedt aanzienlijke voordelen voor uw zwarte dak. Het transformeert uw dak in een energie-efficiënt en koel oppervlak, wat resulteert in opmerkelijke besparingen op koelingskosten. Daarnaast verbetert het de efficiëntie van zonnepanelen, wat zorgt voor een grotere energieopbrengst. Met onze berekeningsdienst kunt u snel de verwachte terugverdientijd bepalen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor deze duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw gebouw. Investeer in de toekomst en verlaag uw energiekosten aanzienlijk met onze innovatieve coating en vraag de offerte aan.