Home Toepassingen Lichtstraten

Lichtstraten

De coating reflecterent de IR stralen wat resulteert in een totaal geweerde zonne-energie van 57%

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, zetten we een eenvoudig en doeltreffend proces in gang om u inzicht te geven in uw energieverbruik, het binnenklimaat en de CO₂-uitstoot van uw gebouw. Ons doel is om u te laten zien welke voordelen onze oplossingen bieden in vergelijking met een onbehandelde lichtstraat.

Dakkoepels en lichtstraten spelen een cruciale rol in de toetreding van natuurlijk licht tot uw gebouw. Gedurende de dag verwelkomen ze het aangename zonlicht, maar ze laten ook de minder welkome hitte van infrarode straling (IR-stralen) binnen. Hierdoor kan uw gebouw in de zomer onaangenaam warm worden, met een stijging van het energieverbruik en een negatieve impact op het binnenklimaat als gevolg.

Onze oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van een zonwerende coating. Deze coating hecht uitstekend op diverse oppervlakken, waaronder polyester, glas, polycarbonaat en polyacrylaat, en biedt de mogelijkheid om dakkoepels, verandadaken, serredaken en magazijnlichtstraten koel en aangenaam te houden. De zonwerende coatings bevatten speciale pigmenten die warmte en IR-straling reflecteren, waardoor de opwarming van uw gebouw wordt verminderd.

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, begint ons proces met het analyseren van uw huidige situatie. We meten uw energieverbruik, onderzoeken het binnenklimaat en beoordelen uw CO₂-uitstoot. Met deze gegevens als basis kunnen we vervolgens berekenen hoeveel u kunt besparen door de toepassing van onze zonwerende coatings.

Hoe gaan wij te werk met lichtstraten?

Vervolgens presenteren we u het verschil tussen uw huidige situatie en de potentiële verbeteringen die onze behandeling van uw dakkoepels en lichtstraten kan bieden. Dit omvat niet alleen financiële besparingen als gevolg van verminderd energieverbruik, maar ook de impact op het comfort en de CO₂-uitstoot van uw gebouw. Ons doel is om u een duidelijk beeld te geven van de voordelen die u kunt behalen door te kiezen voor onze oplossingen.

Kortom, bij het aanvragen van een offerte bij ons, kunt u rekenen op een grondige analyse van uw situatie en een gedetailleerd inzicht in de potentiële voordelen van onze zonwerende coatings. Wij streven ernaar om uw gebouw koel te houden, uw energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De coating reflecteert de IR infraroodstralen wat resulteert in een totaal geweerde zonne-energie van 57%!
Met onze rekentool berekenen we uw besparing en terugverdientijd op uw situatie.